ENTORN 2020-04-21T07:59:19+02:00

L’ENTORN – UBICACIÓ

El Club Nàutic Aiguablava és un dels port esportius més petits del litoral però amb un dels entorns més privilegiats de la Costa Brava, situat a 41º 56’ N – 3º 13’ E.

A  banda de navegar per aquestes aigües o practicar el submarinisme, caminar seguint l’antic camí de Ronda que voreja el litoral és la millor manera de descobrir i gaudir de la costa, les cases de poble mariner, els espadats i penya-segats increïbles, i també les cales i les platges que envolten aquest port.

El port esportiu d´Aiguablava compta amb un total de 61 amarradors.

Els serveis generals que gestiona la Direcció del port són la recollida dels residus sòlids urbans, la recollida selectiva de residus, el manteniment general dels molls i magatzem, i el servei de subministrament de combustible a qualsevol embarcació.

El Port compta amb 20 m2 de magatzems i d’oficines des d’on es duen a terme les diverses activitats de gestió, que suposen els únics establiments de serveis del port on es generen sòlids urbans, aigües residuals, fluorescents i llums usats.

El port presenta una important estacionalitat en el desenvolupament de les seves activitats, de manera que només es troba en funcionament els mesos de maig a setembre i es  troba tancat la resta de l’any.

0
Amarradors
0m2
de magatzems i oficines