ENTORN 2018-06-22T11:06:46+00:00

L’ENTORN – UBICACIÓ

El Club Nàutic Aiguablava és un dels port esportius més petits del litoral però amb un dels entorns més privilegiats de la Costa Brava, situat a 41º 56’ N – 3º 13’ E.

A  banda de navegar per aquestes aigües o practicar el submarinisme, caminar seguint l’antic camí de Ronda que voreja el litoral és la millor manera de descobrir i gaudir de la costa, les cases de pobles mariner, els espadats i penya-segats increïbles, i també  les cales i les platges que envolten aquest port.

El port esportiu d´Aiguablava compta amb un total de 61 amarradors.

Els serveis generals que gestiona la Direcció del port són la recollida dels residus sòlids urbans, la recollida selectiva de residus, el manteniment general dels molls i magatzem, i el servei de subministrament de combustible a les embarcacions del port.

Es tracta d’un port petit sense cap restaurant, taller mecànic ni zona de varador dins de les instal·lacions del port. El Port compta amb 20 m2 de magatzems i d’oficines des d’on es duen a terme les diverses activitats de gestió, que suposen els únics establiments de serveis del port on es generen sòlids urbans, aigües residuals, fluorescents i llums usats.

El port presenta una important estacionalitat en el desenvolupament de les seves activitats, de manera que només es troba en funcionament del 1 de maig al 1 d’octubre i es  troba tancat la resta de l’any.

0
Amarradors
0m2
de magatzems i oficines