III Trofeu Fotosub Apnea Baix Empordà

El diumenge 26, el Club Nàutic Aiguablava va col·laborar en el Reportatge fotogràfic – CC3 – III Trofeu Fotosub Apnea Baix Empordà.

Carta de l’organització:

El temporal de tramuntana no doblega a la fotosub apnea.

Cap de Begur protegeix del fort vent de tramuntana i el III Trofeu Fotosub Apnea Baix Empordà es desenvolupa amb normalitat.

Una desena de submarinistes a pulmó i durant 5 hores tenien l’objectiu de capturar fotogràficament el màxim de peixos vius en la zona compresa entre Aiguablava, Fornells i platja Fonda.

Un dels paratges més bonics de la Costa Brava, amb diferents medis marins i una costa entranyable que les persones que caminaven pels camins de ronda anaven observant com els intrèpids “cazafotos” buscaven la seva foto.

Durant la competició la majoria dels participants fan més de 200 fotos que hauran de triar les millors i presentar la seva selecció abans del dimecres de la setmana que ve per a la valoració artística i identificació correcte dels peixos fotografiats.

La pràctica de la fotosub apnea requereix un coneixement de la pràctica de l’apnea, de la fotografia subaquàtica i de la recerca i identificació de peixos.

El nostre agraïment al Club Nàutic Aiguablava per a la seva indispensable col·laboració en l’organització d’aquesta competició que representa el 3r selectiu del Campionat de Catalunya de fotosub apnea 2019.

Reportatge fotogràfic – CC3 – III Trofeu Fotosub Apnea Baix Empordà

Departament de Fotosub apnea

Esperem col·laborar en pròximes edicions!

       

By | 2019-05-29T11:25:55+02:00 maig 29th, 2019|Notícies|