II TRAVESSA DE LA BADIA D’AIGUABLAVA – FORNELLS CLUB NÀUTIC AIGUABLAVA

REGLAMENT DE LA PROVA

 1. ORGANITZA

El Club Nàutic Aiguablava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur.

 

 1. DADES GENERALS
 • Nom de la prova: 2ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells
 • Data: 2 de Setembre de 2023
 • Distància aproximada del recorregut: 600 metres.
 • Recorregut: De Platja d’Aiguablava fins a la plataforma situada al costat del Club Nàutic Aiguablava seguint la línia de la costa i el camp de boies per banyistes.
 • Sortida – Arribada: Platja d’Aiguablava – Club Nàutic Aiguablava

 

3.  HORARIS

8:30: Arribada i breafing al Club Nàutic Aiguablava.

9:00: Inici embarcament de nedadors i trasllat a la Platja d’Aiguablava (punt de sortida).

9:30: Inici de la prova en una única sortida.

10:30: Hora límit d’arribada i esmorzar.

11:30: Agraïments, cerimònia de premis i comiat.

 

 1. PARTICIPANTS

Podrà participar qualsevol persona física de qualsevol nacionalitat. Els menors de 18 anys deuran aportar autorització paterna o del seu tutor per escrit en el moment de retirar la identificació. Cap nedador menor d’edat podrà realitzar la 2ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells sense aquesta autorització signada i entregada a l’organització.

Tots els participants declaren estar en condicions físiques necessàries per realitzar la prova i accepten participar sota la seva responsabilitat. L’organització recomana als participants no inscriure’s si no es veuen amb capacitat suficient per completar la travessia.

 

 1. EQUIPAMENT

Per raons de seguretat i seguiment dels participants és necessari l’ús del casquet . L’ús de neoprens és vàlid però no obligatori.

L’organització permetrà l’ús de rellotges o GPS aquàtics.

Queda restringit l’ús de MP3 aquàtics o similars (que impedeixin una correcta audició dels avisos de seguretat durant la prova).

 

Donada la vessant NO COMPETITIVA i de gaudir d’alguns participants, es podran utilitzar estris de material auxiliar d’entrenament, de flotació o propulsió d’ajut per realitzar la prova.

 

 1. INSCRIPCIONS

Els nedadors que desitgin participar en la 2ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells hauran d’omplir el full inscripció, acceptar el reglament de la travessa, així com el protocol de seguretat d’aquesta.

La inscripció es realitzarà a través de la página web del Club Nàutic Aiguablava (www.clubnauticaiguablava.com) omplint el formulari de registre. El pagament es realitzarà en les oficines del CNAB.

  El Club, el Comitè organitzador o qualsevol persona o organisme involucrat a la
  organització, rebutja cap responsabilitat per pèrdues, danys, lesions o molèsties
  que poguessin esdevenir persones o coses a terra o a mar, com a conseqüència de
  la participació a les proves emparades per aquest Anunci de Travessa.

  La inscripció quedarà formalitzada una vegada fet el pagament del dret d’inscripció.

  El preu fixat és de 5€ .

  La inscripció inclou:

  • Trasllat amb embarcació fins al punt de sortida.
  • Dret a participar en la Travessa
  • Assistència durant la prova
  • Servei de guarda roba
  • Esmorzar

   

   

  L’organització retornarà la part de l’import que no estigui compromès en seguretat, en el cas que per mal temps o causes alienes a l’organització es vegi forçada a anul·lar la travessa en la data prevista.

  La inscripció a la 1ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells és personal i intransferible. En cap cas, un cop formalitzada la inscripció es podrà transferir els drets de participació a una altra persona. La formalització de la inscripció suposa l’acceptació d’aquest reglament i normes de seguretat de la prova.

   

  1. CATEGORIES

  S’estableixen les següents categories per poder participar:

  CATEGORIES MASCULINA – FEMENINA
  General Totes les edats
  Júniors Menors de 18 anys
  Màsters Més de 60 anys

   

  Els anys són els complerts dins de l’any, des de l’1 de gener fins el 31 de desembre de 2023.

  Els participants que realitzin la travessa amb material auxiliar no comptabilitzaran en la classificació.

   

  1. MESURES DE SEGURETAT

  Els nedadors seran acompanyats i guiats per embarcacions de suport. Les embarcacions de suport a motor respectaran en tot moment la distància de seguretat. Aquesta varia segons l’estat de la mar.

   

   

  El nombre d’embarcacions i paddles surf o caiacs podrà ser modificat en funció del nombre de participants finals, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels nedadors.

  Els guies dels medis de suport dirigiran adequadament els nedadors.

   

  1. ARRIBADA

  L’ordre d’arribada es determinarà segons els nedadors arribin a l’escala de la plataforma situada al costat del Club Nàutic Aiguablava.

   

  1. OBLIGACIÓ DE FINALITZAR EL REPTE

  L’organització es reserva el dret a obligar a finalitzar la prova a qualsevol dels participants per garantir la seva seguretat.

  A continuació s’exposen alguns casos en els que membres de l’organització posaran fi a l’aventura obligant a pujar als participants a una embarcació de suport:

  • Empitjorament de les condicions marines que posin en perill als participants de la travessia.
  • Sempre que un nedador mostri senyals de fatiga extrema, deshidratació, hipotèrmia, ritme extremadament lent o qualsevol altre signe que impedeixi nedar amb normalitat al participant.
  • Nedadors que no segueixin les indicacions de seguretat de l’organització, així com nedadors que estiguin per fora del límits de seguretat delimitats per l’organització.
  • Quan el nedador faci la senyal de socors, aixecant un o dos braços. Els voluntaris de les embarcacions vetllaran per la seguretat del nedadors i podran obligar a qualsevol nedador a abandonar la prova per garantir la seva seguretat

   

   

   

  1. MODIFICACIÓ DE LA PROVA

  En cas de males condicions marítimes i/o meteorològiques o altres fenòmens adversos (banc de meduses, corrents,…) l’organització es reserva el dret de canviar el trajecte de la travessia i escollir un dels trajectes alternatius ja seleccionats i si no fos possible portar a terme la cursa sense posar en perill la seguretat dels participants, l’organització es reserva el dret de canviar l’horari d’aquesta o fins i tot anul·lar la prova.

   

  1. DADES PERSONALS

  En compliment de l’establert en la llei orgànica de 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LOPD”) i la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Club Nàutic Aiguablava informa i vostè accepta que:

  Totes les dades de caràcter personals facilitades per vostè mitjançant els formularis de recollida de dades de la pàgina www.clubnauticaiguablava.com són incorporades a un fitxer automàtic de caràcter personal del que és responsable el Club Nàutic Aiguablava

  L’objectiu de la creació d’aquest fitxer, que és tractat de forma confidencial, és:

  • Administrar la seva participació a la 1ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells.
  • Gestionar la informació procedent de la prova, especialment temps, fotografies i vídeos.
  • Realitzar el control estadístic dels participants amb la finalitat de retro alimentar l’organització de la prova i aplicar els canvis necessaris per a millorar la cursa.
  • Promocionar o publicitar les activitats, serveis i articles que ofereixin les entitats col·laboradores del Club Nàutic Aiguablava, així com els patrocinadors.

   

   

   

  Amb el seu consentiment al procés d’inscripció i al formulari corresponent, vostè autoritza de forma expressa la cessió de les seves dades personals sol·licitades amb les finalitats abans esmentades a favor del Club Nàutic Aiguablava. En qualsevol cas, vostè pot revocar en qualsevol moment el consentiment donat i executar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició comunicant-ho al Club Nàutic Aiguablava, mitjançant un correu electrònic a info@cnaiguablava.com.

   

  1. AUTORITZACIÓ D’ÚS D’IMATGES

  Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982 de 5 de Maig, sobre el Dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, Club Nàutic Aiguablava demana consentiment als esportistes o pares o tutors legals dels menors d’edat per poder publicar fotografies on apareguin els esportistes o els seus fills i filles, on aquests i aquestes siguin clarament identificables.

  Els esportistes o pares o tutors legals dels menors d’edat accepten amb la formalització de la inscripció a la 1ª Travessa de la Badia d’Aiguablava – Fornells que la imatge seva o del seu fill/a, pugui aparèixer en fotografies o filmacions realitzades en les activitats organitzades pel Club Nàutic Aiguablava en:

  • Pàgines web
  • Filmacions destinades a difusió pública
  • Fotografies per a revistes o publicacions
  • Presentacions digitals

   

   

   

   

   

   

   

   

  Per qualsevol dubte o aclariment poden posar-se en contacte amb el Club Nàutic Aiguablava.

  Us hi esperem!

   

   

  By | 2023-09-01T12:30:24+02:00 agost 16th, 2023|Uncategorized @ca|